본문 바로가기

상품 검색

장바구니0

брауни с череши > 자유게시판

брауни с череши

페이지 정보

작성자 Jovita 작성일 24-04-06 06:57 조회 93회 댓글 0건

본문

Кексчето, в което има нещо класическо, нещо свежо и нещо розе. Голямата изненада тук е сладкото покритие. Тя е с млечно-кисел вкус, благодарение на киселото мляко и специалния розов шоколад. Най-новият вид шоколад, разработен наскоро от Barry Callebaut, дължи своя розов цвят на специална технология при обработката на Ruby какаови зърна, без никакви добавки за вкус и цвят. Той придава изцяло натурален, леко розов цвят и закачливо кисела нотка на тази не толкова сладка, много пухкава и свежа покритие.

raspberry-brownies-take-a-cake-1_1.jpgВариант 2:
Любимото ти ванилово кексче от пухкаво, кремообразно тесто, което печем веднага, на място в пекарните ни, също има нещо първородно – сърце от брауни с течен шоколадладко от горски плодове. В процеса на печене то придава по-плътно и сочно звучене на готовия кекс. Финишът е няколко щриха Руби шоколад.

Вариант 3:
Кексчето, в което има нещо привично, нещо първородно и нещо розово. Голямата изненада тук е глазурата. Тя е с вкус на кисело мляко, благодарение на киселото мляко и специалния Руби шоколад. Най-новият вид шоколад, разработен наскоро от Barry Callebaut, брауни чийзкейк дължи розовия си цвят на специална технология при обработката на Ruby какаови зърна, без никакви добавки за вкус и цвят. Той придава изцяло натурален, леко розов цвят и закачливо кисела нотка на тази не толкова сладка, брауни бисквити много пухкава и свежа покривка.
목록 답변 글쓰기

댓글목록

등록된 댓글이 없습니다.

회사소개 개인정보 이용약관
Copyright © 2001-2013 청아인. All Rights Reserved.
상단으로